Malaga historisch centrum – Project El Soho

 

“Think Big..Think Soho” moeten de initiatiefnemers van de renovatie van wat eens één van de eens meest monumentale en prestigieuze panden in de stad was gedacht hebben. Beschrijving project El Soho Malaga apt en bedrijfspanden (klik op tekst in blauw voor nadere informatie)

 

EXTERIOR CAMARA 01

Zij die Londen al eens bezocht hebben ongetwijfeld een “snufje” van wat de Londenaren zelf omschrijven als Soho is one of Central London’s most exciting and unique areas.

“Goed voorbeeld doet volgen” moeten ze bij de Ayuntamiento en de Junta gedacht hebben (want als je iets wil in Andalusië dat meer is dan een brood kopen dan eindig je al snel bij deze overheden) en dus zal -na New York en Tokyo- ook Malaga zijn eigen Soho-kern krijgen. In de vorm van een daadwerkelijk Soho-iaans aandoend appartementen complex. Midden in hartje Malaga op minder dan 1 steenworp afstand van de kroonjuweel Calle Larios. De naam…Somera

Now or never!

Voor wie wonen hand in hand moet gaan met good taste, shopping en boulevard-surfing (oftewel slenteren over de Paseo Maritimo van Malaga stad) en ook nog eens zeker wil zijn van een hoog rendement op de investering, is er goed nieuws!

Van de 26 appartementen die gebouwd gaan worden en in eind 2017 te betrekken zijn, zijn er nog 10 in de verkoop. En u raadt het al, ik ben uw exclusieve makelaar als u van uw droom op korte termijn realiteit wilt maken! Surf snel naar mijn website om de genoegelijke details van dit Soho-project tot u te nemen!