Klant aan het woord

Bomen laten groeien met zo min mogelijk water

Palacio de Feria de Waterbox
www.accreviri.com

Wat doe je als je bomen op je terrein wilt laten groeien maar er EN geen water is EN je veel van huis bent. Dat is het probleem dat Co de Boer moest oplossen. Na een lange zoektocht ontdekte hij  de ¨Waterbox¨ . Een simpel maar doeltreffende Nederlandse vinding, die zijn probleem oploste. Ondernemende geest als hij is, bedacht hij dat -in het bij tijd en wijle gortdroge Andalusië- er markt moet zijn . Voor het realiseren van zijn businessplan wendde hij zich tot BB Consultancy. De S.L. werd opgericht, een marketeer gezocht en aangesteld en alle administratieve verplichtingen verricht. Op de stand op de ecologische beurs in Malaga, oktober 2016, kreeg de ¨Waterbox¨ heel veel geïnteresseerde bezoekers. Waaronder ik! en natuurlijk supertrots!!!!!

 

 

 

 

Brenda, zeer bedankt voor de goede en prettige begeleiding op mijn weg terug naar Nederland. Ik zag er tegenop als tegen een berg. Ik kon mij namelijk mijn inschrijving in Spanje van jaren geleden nog goed herinneren. Zo goed voorbereid en tot in de puntjes geregeld werd niets aan het toeval overgelaten. Ik was echt onder de indruk en in een half uurtje was alles perfect voor elkaar! Ik zal alle goede tips die je gaf in gedachten houden en binnenkort meld ik me weer bij je voor de uitvoer van mijn auto.

Met hartelijke groeten!

Anna Verheij Settels

M.S te Torre del Mar
I’m dutch but born in South Afrika, living in Spain and China. Brenda took care of the registration in the central register in Holland of all the birth and marriage certificates of my family. This makes living in Europe for us a lot easier.Also  the complicated and time consuming application  for my workpermit for Brasil she handled with great care and effectiveness. Including the translations and legalisation of documents.

Mw. A-B te Marbella

Ben reuze blij, dat Brenda mij heeft begeleid in september 2015 per AVE (sneltrein) naar de Ambassade in Madrid. Een nieuw paspoort gehaald en heerlijke dag uit.

Op mijn 86 jarige leeftijd had ik dit alleen absoluut niet aangekund. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.
 
Marga en Evert, Torremolinos, 

“Brenda is een zéér doortastende en betrouwbare partij gebleken. Ze heeft ons -zonder dat wij er omkijken naar hadden- begeleid bij het realiseren van een testamentwijziging die rekening houdt met alle persoonlijke, fiscale en juridische aspecten”.

een klant die ik aan een geoptimlaiseerd testament in Malaga hielp