Wat doe ik voor u?

Brenda Buskens

BB Consultancy & Real Estate is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau  en makelaar . Sinds 2014 gevestigd als makelaar in Malaga aan de Costa del Sol.
Mijn klantenkring bestaat uit residente en niet-residente inwoners van Spanje van verschillende nationaliteiten.

Bent u van plan zich in de regio Malaga privé en/of zakelijk te vestigen of daar een huis  te kopen of te verkopen? Zoekt u een betrouwbare makelaar in Malaga?

Wij begeleiden uw immigratie, burgerlijk leven of emigratie vanaf het eerste of laatste moment dat u voet op Spaanse bodem zet.

Kunnen uw inschrijving in de gemeente regelen; voor u kadastraal onderzoek verrichten, de notariële akte voorbereiden en uw belastingzaken (doen)verzorgen. Wij zijn geen makelaars, waardoor wij in staat zijn u een betrouwbaar, objectief en onafhankelijk advies te geven.

Desgewenst vertegenwoordig ik en/of mijn partners mijn klanten via een notariële volmacht, zodat de aan- of verkoop van uw woning soepel verloopt. Ook indien u uw woning in Spanje koopt of verkoopt zonder tussenkomst van een makelaar in Malaga, kan ik u adviseren bij het opstellen van onderhandse koop- en/of verkoopovereenkomsten.

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van testamenten naar Nederlands recht, het afhandelen van nalatenschappen en boedelscheidingen (bv. bij echtscheidingen of het verbreken van relaties) in Spanje. Indien bv. een procedure aanhangig gemaakt moet worden, dan werk ik samen met een aantal gespecialiseerde advocaten en/of procureurs. Door samenwerking met een vast notariskantoor kunnen wij een snelle, efficiënte en deskundige afhandeling van notariële procedures garanderen.

Wilt u uw belastingzaken goed geregeld hebben? Voor honderden huiseigenaren verzorgt onze fiscale partner de jaarlijkse belastingaangifte in Spanje. Als makelaar in Malaga kunnen we samen met deze partner zorgen voor een zorgenloos afwikkeling van uw aankoop en verkoop van onroerend goed.

Tevens kunnen wij u behulpzaam zijn bij het aanvragen van NIE-nummers, Certificados de Residencia en het omzetten van uw auto op Spaans kenteken, omzetten c.q.verlengen van rijbewijzen .

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijk en direct contact met onze klanten. Door onze jarenlange ervaring is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd. Specifieke vragen? Mail mij uw vragen brendabuskens@gmail.com

Bel voor een afspraak.