Malaga

 Appartement  BAÑOS DEL CARMEN,  Malaga vraagprijs 670.000€

 NU WEDEROM IN PRIJS VERLAAGD  575.000€

met zwembad

[gallery_bank type=”individual” format=”masonry” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”slideInLeft” album_title=”false” album_id=”3″]

Dit appartement, gelegen op de 5e verdieping, staat in de bekende wijk waar ook Baños del Carmen zich bevindt.
Bouwjaar 2007.
Garage met 2 privé garage plekken en bergruimte.
De ligging van het appartement is zeer gunstig, op kleine loopafstand van het strand, boulevard, winkels en openbaar vervoer. Korte afstand van het centrum van Malaga.

Vanaf het terras heeft u een spectaculair uitzicht over de Middellandse zee.

Er zijn twee ingangen, (een via de garage en een via de 2e verdieping) Via beide ingangen is het  appartement  met een lift te bereiken.

Indeling van het appartement is als volgt.

Een ruime hal met ingebouwde garderobe-kast; een grote woon-eetkamer met toegang tot het terras; 3 slaapkamers met ingebouwde kasten; 2 badkamers (1 met ligbad en 1 met douchecabine) ; volledig ingerichte moderne keuken voorzien van alle denkbare apparatuur ;een groot-deels overdekt- terras in L- vorm met daarin een aparte wasruimte. De woning heeft veel lichtinval, airco en heeft parketvloer in de gehele woning.

Op de 4e verdieping van dit appartementen complex is een gezamenlijk zwembad met aparte douche en toiletruimte.

Bouwkundige staat en technische voorzieningen;

Zeer goed onderhouden appartement, gebouwd met hoge kwaliteit materiaal. Gemeenschappelijk zwembad en zonneterras.

Oriëntatie: Zuid-oosten. Woonoppervlakte: 130m². Terras oppervlakte; 128m² .

Eventueel over te nemen hypotheek : 150.000€: Maandelijkse gemeenschappelijke kosten: 135€:Jaarlijkse woonbelasting (IBI) 900€;Water per 2 maanden 40€

Appartement en “la Malagueta”, Malaga  Vraagprijs 850.000€

[gallery_bank type=”individual” format=”masonry” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”grayscale” animation_effect=”fadeIn” album_title=”false” album_id=”9″]

Samenvatting

Dit appartement -met 3 slaapkamers – bevindt zich in de bekende wijk “la Malagueta”. Het biedt een spectaculair uitzicht over de Middellandse zee, de haven, de Cathedraal, de beroemde Alcazaba en het oude Moorse paleis Gibralfaro. Totale woonoppervlakte ± 170m².  De ligging van het appartement is direct aan de boulevard en het strand; op kleine loopafstand van de nieuwe (uitgaans) haven Muelle 1, het museum Pompidou en het openbaar vervoer.

Jaarlijkse (IBI) gemeentelijke woonbelasting 1300€. Maandelijkse comunidad (gemeenschappelijke onderhoudskosten) 190€.

Specificaties
  • Het appartement bestaat uit een ruime hal met inbouw garderobe-kast, een grote woonkamer met ramen aan twee zijden, 3 slaapkamers met inbouwkasten, 3 badkamers, keuken, voorraadkast, wasruimte. Doordat er zoveel ramen zijn in de woonkamer, is er veel lichtinval en het biedt een spectaculair uitzicht.
  • Er is één grote master slaapkamer gemaakt van 2 slaapkamers; voorheen waren er dus 4 slaapkamers.
  • Het gebouw heeft een beveiliging systeem en het appartement bevindt zich op de 12e verdieping. Er zijn twee liften (een publieke lift en een prive lift die in de hal van het appartement eindigd). Ook is er een directe toegangsdeur tot de keuken.
  • Er is een ondergrondse garage met bergruimte.
  • Er is 24 uur per dag bewaking in de flat en de garage aanwezig.
 A

 

Appartement centrum Malaga, dichtbij treinstation Vialia, boulevard  vraagprijs 140.000€ NU IN PRIJS VERLAAGD 132.900€

[gallery_bank type=”individual” format=”masonry” title=”false” desc=”false” img_in_row=”3″ display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”grayscale” animation_effect=”slideInLeft” album_title=”false” album_id=”12″]

Samenvatting;

Dit appartement met 1 slaapkamer bevindt zich in de zone van het treinstation Vialia, metro en op loopafstand van het centrum. De mooie boulevard en strand is op nog geen 100 meter afstand.

Indeling van het appartement;

Entree hal  met grote ingebouwde garderobe-kast; woonkamer met klein balkon;1 slaapkamer met grote ingebouwde garderobe-kast; langwerpige keuken met diepe voorraadkast en volledig ingericht; badkamer met douchecabine. Alle deuren in de woning zijn schuifdeuren om ruimte te besparen. Het appartement is volledig gerenoveerd. Er is een ondergrondse garage en berghok.

Oriëntatie; Noord-oost

Woonoppervlakte; 54m²

Dit appartement is tevens een goede investering voor verhuur- aan studenten of  korte vakantie/werk periodes.