Pedregalejo

Villa in Malaga-Pedregalejo Vraagprijs 950.000 €

[gallery_bank type=”individual” format=”slideshow” title=”false” desc=”false” display=”all” sort_by=”sort_order” album_title=”false” album_id=”8″]

samenvatting:

2 juweeltjes van woningen op 1 perceel in dé wijk van Malaga, Pedregalejo. 2 slaapkamers van ±12m² en 2 slaapkamers ±15m².  4 slaapkamers, waarvan 3 van ± 12m² en 1 grotere van ±16m².Badkamer ±10m².

Totaal woon oppervlakte 350 m²  Marmeren vloer met mozaiek;2 dakterrassen;prachtige houten deuren;plafond in hoofdwoning van hout snijwerk .Jaarlijkse gemeentelijke woonbelasting IBI 1000€. Bouwjaar 1935. Alarmsysteem.

Specificaties van de woning
  • karakteristieke grote en niet alledaagse hoekwoning met aparte bijwoning en grote binnen patio ligt in de meest geliefde woonwijk Pedregalejo.
  • op nog geen 800 meter loopafstand van het strand. Goed bereikbaar met openbaarvervoer. dichtbij scholen, sportcentrum en winkels.
  • Deze hoekwoning is bijzonder door de zeer smaakvolle artistieke  details. Zoals b.v. een hoog uitgesneden houten plafond (± 4 meter hoog) in de salon; de prachtige mozaieken marmeren vloer . (de hoge plafonds zijn ).Houten openslaande deuren . De kamers die in gebruik zijn als salon zijn voorzien van een openhaard. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval en zijn aan de buitenkant voorzien van metalen Spaans sierwerk .
Hoofdwoning

Deze omvat  een ontvangst salon , ruime eetkamer die via een deur (houtsnijwerk)verbonden is met een ruime zitkamer welke uitkijk op de binnenplaats (patio) geeft

Grenzend aan de eetkamer is de de keuken. De keuken bestaat uit een bijkeuken, voorraad bergruimte en heeft direct toegang tot de binnenplaats (patio). Hier bevindt zich een oude , bovengrondse waterput die is afgesloten met een sierdeksel. Er is een trap naar het eerste terras. Beide huizen zijn met elkaar verbonden door een soort brug die ook tevens toegang geeft tot het 2-de dakterras. Op dit grootste en hoogste dakterras (ideaal om  te zonnen) heeft u een spectaculair uitzicht over de wijk ,  de zee en de bergen . .

Door middel van een lift naast de keukeningang of via de marmeren wenteltrap vanaf de ontvangstkamer is de bovenste etage te bereiken van het basishuis.

Op de bovenste etage, waar de lift op uitkomt, zijn vier ruime kamers. 1 in gebruik als salon, 3 als slaapkamer. Allen met hoge plafonds, grote inbouwkasten en met Spaans- Moorse siertegels op de vloer. Vanaf de grote hal is er toegang tot de badkamer en  het dakterras. Er is een ruime badkamer met raam. Een prachtig serre – voorzien van een door ramen afgesloten terras  , die grenst aan  twee slaapkamers en een hal  (s ± 8 meter lang en 2 meter breed met veel lichtinval).

2 slaapkamers van ±12m² en 2 slaapkamers ±15m². Badkamer ±10m²

Bijwoning

Het tweede huis is via een prachtige houten deur,, bereikbaar via de “patio” en  heeft een ontvangstkamer/salon, keukenblok in een af te sluiten kast en wenteltrap naar de bovenste verdieping.    Op deze verdieping zijn

  • 4 slaapkamers, waarvan 3 van ± 12m² en 1 grotere van ±16m². Alle kamers met groot raam naar de “ patio”.
  • Diverse inbouwkasten.
  • Complete badkamer.

Er is een garage met ingang in de zijstraat en via een toegangs deur vanaf de “patio” te bereiken.