Torremolinos

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” img_in_row=”3″ display=”all” sort_by=”sort_order” animation_effect=”slideInDown” album_title=”true” album_id=”1″]

Verkoopprijs 150.000€    VERKOCHT MEI 2016

Dit appartement is gelegen aan de hoofdstraat van de wijk La Carihuela (Torremolinos) en op 200 meter afstand van het strand, boulevard en allerlei restaurants en winkels.

Dit is een zeer geliefde vakantie plek voor Belgische- en Nederlandse onderdanen.
Het appartement ligt op de bovenste etage, 4º verdieping en is helemaal bovenaan in de hoek op de foto van de buitenkant.

Heeft heel veel licht en grote ramen ook de badkamer heeft een raam.

Het bestaat uit een ruime woonkamer, hal met inbouwkast, 2 twee persoons slaapkamers met ingebouwde linnenkasten, badkamer met douche cabine en een vierkante keuken die uitzicht heeft op de parkeerplaats. Het terras ligt naast de woonkamer en heeft prachtig uitzicht over de zee.

Op loop afstand heeft u ook de bus met verbinding naar Málaga en Fuengirola, Arroyo de la Miel. Iedere bewoner heeft een eigen genummerde parkeerplek.

De meeste bewoners hebben dit als tweede woning en is een rustige goed verzorgd complex met gemeenschappelijke tuinen en zwembad.