Woningaanbod / Real estate

 

Brenda Buskens: uw exclusieve belangen-behartigster

Op zoek naar een passende woning in (de provincie) Malaga? De werkwijze van makelaars in de provincie Malaga (ons werkterrein) is anders dan die van de Nederlandse.

 

 

 

Als u belangstelling heeft voor  een woning dan is één telefoontje /whatsapp +34.618.975.796  of e-mail met uw wensen voldoende en ontvangt  binnen 24 uur antwoord.

Het belangrijkste verschil is dat er géén sprake is van exclusieve vertegenwoordiging. Een pand waar uw voorkeur naar uit gaat, kan bij meerdere makelaars ondergebracht zijn.

En soms ook nog geadverteerd onder verschillende condities (w.o de prijs). En ook als u uw huis in de verkoop plaatst zullen makelaars van uiteenlopend kaliber om uw gunsten dingen. Zonder dat er sprake is van een contract.  

Het is dus zaak goed op te letten bij koop en verkoop van onroerend goed. Ik woon al meer dan 30 jaar in deze provincie en ken inmiddels het klappen van de zweep en weet met welke advocaat,notaris of makelaar transacties probleemloos zullen verlopen. Of welke panden wel een goede investering zijn en blijven. Ken de plannen van gemeenten en andere overheden. Heb kennis van de administratieve routes en procedures die gevolgd moeten worden om niet alleen onroerend goed te kopen maar ook om “in te burgeren”.