Woningaanbod / Real estate

 

Brenda Buskens: uw exclusieve belangen-behartigster

Op zoek naar een passende woning in (de provincie) Malaga? De werkwijze van makelaars in de provincie Malaga (ons werkterrein) is anders dan die van de Nederlandse.

Het belangrijkste verschil is dat er géén sprake is van exclusieve vertegenwoordiging. Een pand waar uw voorkeur naar uit gaat, kan bij meerdere makelaars ondergebracht zijn.

En soms ook nog geadverteerd onder verschillende condities (w.o de prijs). En ook als u uw huis in de verkoop plaatst zullen makelaars van uiteenlopend kaliber om uw gunsten dingen. Zonder dat er sprake is van een contract.  Click here for a listing of real estate objects in English. 

Het is dus zaak goed op te letten bij koop en verkoop van onroerend goed. Ik woon al meer dan 30 jaar in deze provincie en ken inmiddels het klappen van de zweep en weet met welke advocaat,notaris of makelaar transacties probleemloos zullen verlopen. Of welke panden wel een goede investering zijn en blijven. Ken de plannen van gemeenten en andere overheden. Heb kennis van de administratieve routes en procedures die gevolgd moeten worden om niet alleen onroerend goed te kopen maar ook om “in te burgeren”.

Die ervaring stel ik u graag ter beschikking! Op mijn pagina “Woningaanbod” vindt u panden (villa´s en appartementen) die door mijn cliënten exclusief aan mij zijn toe vertrouwd. Met de opdracht om er een passende koper bij te vinden.

Als u belangstelling heeft voor  een woning dan is één telefoontje of e-mail voldoende om binnen 8 uur ons eerste contact te hebben.